Comentariile sunt închise pentru Reimprospateaza-ti afacerile cu arome irezistibile

Reimprospateaza-ti afacerile cu arome irezistibile

| Odorizante profesionale | iunie 9, 2017

Marketingul reprezinta pilonul care sustine dezvoltarea continua a unei afaceri, el insusi aflandu-se intr-o etapa perpetua de perfectionare si cunoscand din ce in ce mai multe valente. Probabil ca sunteti deja familiarizati cu folosirea muzicii, a coloristicii sau a iluminarii cu scopul de a creste vanzarile sau productivitatea intr-un spatiu de afaceri. Insa, faceti acum cunoastinta cu o modalitatea inedita de a surprinde clientii si angajatii intr-un mod placut: marketingul aromelor.

Studiile au demonstrat ca mirosurile ambientale au un real succes in a stimula comportamentul cumparatorilor, dar si in a creste productivitatea angajatilor, asa ca este timpul sa luati in considerare implementarea unor odorizante profesionale in spatiul dumneavoastra comercial sau in cladirea de birouri.

Aromele sunt extrem de variate si predispun la o gama larga de senzatii, in functie de alegerea dumneavoastra. Puteti incerca cateva dintre acestea, pana veti vedea care rezoneaza mai bine cu grupul tinta.

Prin implementarea marketingului aromelor veti face un mare pas in fata concurentei si va veti distinge prin inovatie si grija fata de clientii dumneavoastra.

Daca inca aveti indoieli cu privire la acest tip de promovare, va invitam sa faceti un scurt exercitiu de imaginatie. Puneti-va ”hainele” de client si imaginati-va ca mergeti sa cumparati un cadou pentru un copil dintr-un magazin de jucarii. Intr-unul dintre magazinele vizitate miroase a plastic si a cauciuc, iar in celalalt miroase a citrice sau a cirese. Mai are rost sa va intreb de unde ati cumpara? Situatia ramane valabila si in cazul altor spatii cu alt destinatii, in cazul unei clinici medicale, de exemplu. Clientii vor simti, la propriu, diferenta dintre o clinica cu un miros rigid, spitalicesc, si una cu un miros relaxant, reconfortant si o vor alege pe cea unde s-au simtit mai bine, in atmosfera careia s-au putut relaxa.

Aromele te vor ajuta sa te faci remarcat de clientii tai, sa-i fidelizezi si sa le ramai intiparit in minte pentru mult timp. Oamenii asociaza mirosurile cu experintele lor personale, astfel vei putea sa construiesti o conexiune afectiva clientilor cu produsele tale. Sa nu uitam ca la baza oricarei decizii de cumparare a unui produs sau serviciu sta o emotie, asadar aceasta este zona la care trebuie sa ne conectam.

Mai mult, clientii actuali sunt din ce in ce mai exigenti, iar oferta mare de produse care ii intampina imbietoare pe piata ii fac sa achizitioneze din locul unde experienta pe care au avut-o a fost una personalizata, deosebita. In aceasta era a stresului, oamenii cauta un moment de buna dispozitie oriunde ar merge si apreciaza locul in care s-au putut deconecta de la grijile cotidiene pentru cateva momente, unde s-au simtit rasfatati, importanti.

Creeaza si tu experiente noi pentru clienti tai si pentru angajati si in scurt timp vei vedea rezultatele concrete ale aplicarii aromelor. Iscent iti pune la dispozitie aparate profesionale pentru spatii de diferite dimensiuni si o varietate de arome potrivite pentru orice magazine , cladiri de birouri, hoteluri sau orice alt spatiu in care stii ca oamenii conteaza!

Fara etichete

809 total views, 1 today

  

Link-uri sponsorizate

Link-uri Sponsorizate


Prieteni de pe Facebook

Cele mai vizualizate astazi