Comentariile sunt închise pentru Magneti personalizati

Magneti personalizati

| Magneti de frigider, Magneti personalizati | martie 3, 2017

Magneti personalizati

Magneti personalizati

In ultima perioada se observa o tendinta din ce in ce mai raspandita de reinterpretare a cadourilor. In locul cadourilor clasice, care parca erau tot timpul aceleasi, s-au raspandit cadourile personalizate. Pana la urma, acest fenomen e lesne de inteles si destul de firesc. De ce sa alegi un cadou rece, impersonal, cand poti ajuta chiar tu cu ideile tale la conceperea cadoului perfect pentru cei dragi. Si pentru ca esentele tari stau in sticlute mici, va propunem sa alegeti magneti personalizati. Sunt foarte ieftini si usor de realizat. Practic tu nu trebuie decat sa alegi o poza sau un mesaj pe care vrei sa il transmiti si sa dai comanda, echipa de realizare ocupandu-se de restul. Mai mult, poti opta chiar si pentru o rama sau ii poti adauga nume si data, totul depinde doar de tine si de evenimentul cu ocazia caruia vrei sa il oferi.

Ideali pentru aniversari sau sarbatori, magnetii personalizati reprezinta alegerea potrivita si in cazul evenimentelor mai mari cum ar fi nuntile sau botezurile. Poti sa le oferi invitatilor ca marturii magneti personalizati cu pozele voastre, asa le oferi o amintire placuta de la acea zi de fericire in care vi s-au alaturat.

Avantaje la magneti personalizati

Un foarte mare avantaj al magnetilor personalizati este acela ca sunt si extrem de practici. Pana la urma nu ne ajuta cu nimic sa oferim un cadou care nu trezeste prea mult interes si este uitat a doua zi, ne dorim apreciere si, mai mult, magnetii personalizati vor merge cel mai sigur pe frigider si vor ramane timp indelungat acolo, incantand zi de zi privirile celor din  casa si ale musafirilor.

La mare cautare sunt si magnetii motivationali, o idee de a transmite un mesaj de incurajare intr-un mod inedit. Un magnet motivational va crea o impresie foarte placuta prin mesajul pe care il transmite si va ramane tiparit in minte pentru mult timp.

Colorati si amuzanti, magnetii sunt o modalitate actuala de a oferi mici atentii persoanelor din jurul nostru. Nu mai e necesar sa ne gandim ore in sir ce cadou sa luam si nici sa ne petrecem timpul cautand prin magazine. Sunt simpli si cuprinzatori si sunt ideali si pentru copii, prin formele si culorile lor atragatoare. Magnetii de pe frigiderul unei case sunt dovada vie a amintirilor pretioase ale locuitorlor acesteia. Ne arata ca intr-adevar bucuria si fericirea se ascunde in spatele unor lucruri atat de mici si de simple.

Ce poti personaliza

Poti personaliza orice, asa ca nu trebuie decat sa te gandesti ce moment vrei sa imortalizezi. Dupa il transmiti echipei care se va ocupa de realizarea magnetilor personalizati de tine. Pana la urma, aceasta este esenta unui cadou, oferirea unui gand, al unei emotii. Cei care inteleg insemnatatea acestor lucruri vor face lucrurile diferit si vor surprinde, se vor remarca.

Renunta si tu la cadouri sau marturii clasice si opteaza pentru magneti personalizati. Ceea ce gandesti tu conteaza cel mai mult pentru persoanele dragi tie! Te-ai hotarat cum vrei sa-ti personalizezi magnetii? Spune-ne si noua!

 

745 total views, 1 today

  

Link-uri sponsorizate

Link-uri Sponsorizate


Prieteni de pe Facebook

Cele mai vizualizate astazi